Energetska efikasnost

``Stara nas i nova iskustva uče da se sigurnije stiže do cilja kada se energija poveže s mudrošću.`` - C. B. Cavour

Energetski Feng Shui

``Sve je energija i ona je sve što jest. Kada uskladite vlastitu frekvenciju sa stvarnošću kakvom ju želite, takvu stvarnost ćete i dobiti. Jednostavno niti ne može biti drugačije. Ovo nije filozofija, ovo je fizika.`` - Albert Einstein

Energija je svuda, kako u nama tako i oko nas. Sobe i prostori u kojima živimo i boravimo, akumuliraju  energetske tokove naše prošlosti i života.

Postoje prostori u kojima se osjećamo sigurno i zdravo. Također postoje i oni drugačiji prostori, bez obzira da li je to naš dom ili radno mjesto, gdje ne možemo ispuniti svoj potencijal i ne možemo razumjeti zašto. Moguće je da takvi prostori zapravo zadržavaju energiju koja negativno utječu na nas.

Primjena energetskog feng shuija omogućuje nam da energija pojedinca dođe u potpuni sklad sa energijom prostorom, potičući energetski tok da prostor transformira u pozitivno nabijeno okruženje. Nakon što se energija promijeni, nova snaga, sreća, ljubav i zdravlje će se pojaviti i rasti. Stvaranje harmonije i podizanje energije rezultira boljim osjećajima, zdravljem i produktivnošću.

Na isti način na koji osjećam energije i vibracije koje okružuju ljude, osjećam energiju u sobama ili drugim prostorima.

Ukoliko želite:

  • očistiti energiju koja je zaostala od prethodnih stanara
  • osjećati se dobro “kao kod kuće” u svakom prostoru
  • uvesti harmoniju i eliminirati interakcije nabijene negativnošću
  • osjećati se samouvjerenost i sigurnost
  • osjećati svoj prostor kao oazu mira i inspiracije
  • osjećati  se zdravo i vitalno i na taj način pozitivno utjecati na svoje odnose i uspjeh

biti će mi zadovoljstvo primijeniti znanje i tehniku energetskog pročišćenja prostora po vašem izboru. U procesu mogu primijeniti i tamjan.

Za energetsko pročišćavanje stambenog ili radnog prostora površine 100 m² potrebno je oko 2 sata (u zavisnosti o kvaliteti postojeće energije u prostoru, može potrajati više ili manje vremena).

PREPORUKA: www.mycosmic.de

``Svaki čovjek je umjetnik. San vašeg života je stvarati prekrasnu umjetnost.`` - Don Miguel Ruiz

crew-56831-unsplash