O meni

Već više od 20 godina prakticiram autogeni trening, volim meditirati i završila sam mnogo različitih treninga uključujući Energy Balancing Level I i II kod Michela Bruggera, Matrix (Kvantno iscjeljivanje) na Heede Institute Level I i II, Medial Godišnji trening s Billom Collerom i energetski Feng Shui s Michelom Bruggerom.

Uvijek sam bila fascinirana ljudskim potencijalom i energijama koje nas povezuju. Kao certificirana LU JONG učiteljica i trenerica, brzo sam shvatila kako drevna tibetanska Heilyoga, može unijeti velike i pozitivne promjene u naše tijelo i u našu energiju.

Supruga sam, kći, sestra, majka i prijateljica.

Rođena sam u Hrvatskoj, gdje mi je djetinjstvo bilo lijepo i voljela sam se igrati u šumi sa svojim “nevidljivim” prijateljima. Već tada sam osjetila suptilne energije koje stoje iza vidljivog svijeta.

Nakon školovanja za turističko-hotelijersko upravljanje, studirala sam poslovanje u Zagrebu. Godine 1991. došla sam u Zürich. Osim hrvatskog jezika, govorim engleski, njemački te švicarski njemački.

Udana sam, ponosna majka odraslog sina, volim životinje i udomila sam uličnog psa.

Kroz svoj posao u turizmu puno sam putovala te upoznala mnogo različitih kultura i ljudi. Iskusila sam život Maasaija u Africi, plivala s divljim dupinima u oceanu pored Zanzibara, prošla hodočasnički Jakobov put do Santiaga de Compostelo u Španjolskoj, susrela se sa svećenicima na Baliju, učila od Don Miguela Ruiza, toltečkog šamana u Meksiku, iskusila poniznost i vjeru u Rishikeshu …

Spajam zvanje i dar razlučivanja i iscjeljivanja s ovim tehnikama iscjeljivanja; HIPNOZETERAPIJA, ENERGETSKO BALANSIRANJE, LU JONG YOGA, KVANTNO ISCJELJIVANJE.