Pronađi svoj put

Fizička bol može biti izraz emocionalne i psihičke blokade. Možemo se osloboditi ovog unutarnjeg razarača kada jednom uspijemo izliječiti bol i kada smo u stanju usredotočiti na svjetliju stranu života ispunjenu srećom i slobodom kako bi dalje stvarali i slijedili svoj osobni put.

Radim s tri metode i spontano odlučujem koja je za vas najbolja, pojedinačno ili u kombinaciji. U svakom trenutku verbalna je komunikacija otvorena, koncentrirana i intuitivna.

Iscjeljenje može nastupiti iznimno brzo ako ste otvoreni prema promjenama. Trajanje tretmana može varirati od jedne posjete do eventualno dvije ili tri kako bi došli do željenog cilja. Tretmani mogu biti osobni, u mojoj ordinaciji ili na daljinu putem Skypea ili telefona.

Nakon svakog tretmana osjetit ćete novopronađenu energiju ili lakoću.

Prva konzultacija uvijek traje malo duže. Odvojite najmanje sat i pol (1:30).

Creative Life Flow ® (CLF) je metoda iscjeljivanja koju sam razvila kako bih različite razine bića (fizičku, emocionalnu, mentalnu, eteričnu, tjelesnu itd.) dovela u ravnotežu s ciljem regeneriranja i usmjeravanja prema iscjeljenju.

Svi smo mi individualci, kreativci i u svakom od nas postoji nešto posebno. Ponekad nam je potrebna pomoć da se ponovno pokrenemo jer nismo u stanju uočiti kako krenuti naprijed.

Creative Life Flow ® (CLF) pomaže vam da se ponovno povežete sa životom esencijom. Razne energetske  blokade koje vuku korijene iz našeg djetinjstva i stvaraju nam fizičke i psihičke bolesti, sada postaju vidljive, budu izliječene i otpuštene.

Moja mi intuicija omogućuje da vidim i osjetim blokade kroz prisutnost osobnih vodiča. Univerzalna iscjeljujuća energija kanalizira se tamo gdje je potrebna a ja sam u tom procesu medij pri čemu kombiniram  iskustvo i talent sa sljedeće tri metode:

Energetsko balansiranje

Energetsko balansiranje je intuitivan, nježan tretman meridijana i kralježnice za poticanje procesa samoiscjeljenja. To je metoda koja ne rješava samo emocionalne blokade, kao što su strahovi, depresije, nisko samopouzdanje, simptomi stresa i druge, već podržava proces eliminacije šoka, negativnih misli i fizičkih tegoba.

Intuitivno vođenje

Moje kompetencije, kao certificiranog medija, uključuju medijske konzultacije, kontakt nakon života te osobnu procjenu.

Pratiti će vas na vašem putu i pokazati vam put uz pomoć vašeg osobnog vodiča i pokojnika. Naći ćete se ponovno povezani sa svojom dušom i uzemljeni u duboko ukorijenjenom povjerenju, uključeni u obnavljajući proces otpuštanja. Na kraju ćete utonuti u ogroman osjećaj sreće, slobode i lakoće.

Tretman se odvija u razgovoru, bilo u sjedećem ili ležećem položaju, uz lagani dodir rukama s tijelom.

Kvantno izlječenje

To je fascinantna matrična metoda koja omogućuje da se temeljni obrasci koji okružuju vašu energetsku auru i tijelo, ponovno vrate u sklad.

Ovaj energetski transformacijski alat teško je shvatiti intelektualno i logički.

Matrix-Inform metoda je sustav iscjeljivanja i transformacije. Njezina duboka primjena omogućuje aktiviranje energetskih moći samoiscjeljivanja.