Svjedočanstva

Jedne sam noći iznenada osjetio probadajuću bol u leđima ispod lijeve lopatice. Nastanak nisam mogao objasniti nikakvim fizičkim naporom, pokretom ili bilo čim drugim.

Intenzitet je bio toliki da nisam mogao ni ležati, a kamoli spavati. Spavanje je bilo moguće samo sjedeći. Započeo sam s liječenjem kod kiropraktičara, koje nažalost nije dovelo do željenog uspjeha. Kalyu mi je preporučio član obitelji. Odmah sam stupio u kontakt s njom, jer su bolovi ili bolje rečeno nedostatak sna postali kritični. Budući da živim u Hrvatskoj, svoj problem sam Kalyi opisala telefonski (dijelom u direktnom razgovoru, a dijelom putem kratkih poruka). Uslijedile su dvije energetske seanse i tretmani na daljinu. Moram priznati da sam u početku, možda zbog svoje profesije liječnika, imao malo vjere u učinkovitost takvih tretmana. Ipak, otvorio sam se novom iskustvu, slušao svoj unutarnji glas i vjerovao mu. Već sam na početku prve seanse, koja je trajala oko sat vremena, osjetio topli energetski učinak i opuštenost. Zaspao sam bez problema, kao beba. Isto je vrijedilo i za naredne noći. Nekoliko dana kasnije, ponovili smo seanse. Odmah nakon toga sam osjetio lagano povlačenje tkiva na tretiranom području. Kalya mi je savjetovala da se nekoliko dana ne trošim fizički i da ne radim teške fizičke poslove, da pijem dovoljno vode i općenito da se ponašam kao da sam bio na maloj operaciji. Prvotna probadajuća bol potpuno je nestala i više se nije vratila. “U Kalyinim “rukama” osjećao sam se vrlo sigurno i zaštićeno zbog njenog pozitivnog, jednostavnog i ugodnog izgleda. Učinkovitost vaših akcija govori sama za sebe, nema sumnje.

Dr. MP


Imam problema sa srcem i krvnim tlakom. Vrlo često mi je krvni tlak visok i moram piti lijekove kako bih ga izbalansirala. Imala sam već nekoliko operacija. Kalya često radi sa mnom na daljinu i pomaže mi da izbalansiram visoki krvni tlak, posebno u situacijama kada sam jako uplašena. Zahvaljujući ovim tretmanima mogu se smiriti, ali i utjecati na svoje psihofizičko stanje.

Imala sam jako visok tlak i Kalya ga je uspjela spustiti s 200 na 120 bez da sam uzimala ikakve lijekove. Sesija je trajala 30 minuta.

Jako sam zahvalan što poznajem Kalyu.

Jasna


Kalya je bila tako nevjerojatna tijekom čitanja. Počela je s čišćenjem prostora i natjerala me da zatvorim oči. Neumjereno sam osjetila kako se pojavljuje puno stare negativne energije i počela sam plakati jer je bilo tako snažno. Kalya je u stanju osjetiti i vidjeti gdje postoje blokade tako da im može dopustiti da se pojave i izađu. Otvara vrata novoj energiji koja dolazi i pušta više ljubavi i svjetla. Osjećam se kao da mi je pomogla vidjeti gdje su moji prošli bolovi i stare blokade kako bih ih se oslobodila.

Sa ljubavlju,

Francesca Sefton


Kalya mi je puno pomogla. Zovem je “moja intuitivna učiteljica”. Imam snažan impuls razgovarati s njom kad sam na nekoj životnoj raskrsnici. Svojim intuitivnim coachingom i svojim uvidima pomaže mi “pronaći pravi smjer” i daje mi potreban poticaj i osjećaj trenutne inspiracije.

Sa ljubavlju,

I. Simunovic


Jednog me dana Kalya zamolila da radim s njom kao iscjeliteljicom. Nisam bila sigurna što očekivati. Ona je jednostavno bila tu: autentična, pametna, otvorena i utemeljena i osjećala sam se ugodno i sigurno u njezinoj prisutnosti. Postalo mi je jasno da ću od nje tražiti kompenzaciju umjesto plaćanja: željela sam iskusiti njezine sposobnosti u svojem tijelu i duši.

Došla sam u teškom trenutku u životu kada više nisam bila sigurna što je istina i što učiniti. Kalya je sve napravila. Prvo me tretirala sjedeći, a zatim na kauču. Nikad prije nisam doživjela da mi terapeut tjera energiju na takav način da je doslovno osjećam u tijelu.

Ono što mi je savjetovala i dala bilo je snažno, smisleno i oblikovalo je moje buduće postupke: odvela me korak dalje. Koliko sam otvorena, toliko sam i delikatana.

Njezin rad je autentičan i stvaran.

À la prochaine,

Claudia Schneiter


Zadnje desetljeće za mene je bilo više nego turbulentno, nezamislivo, bolno.
Prije godinu dana počela sam gubiti kosu. Bila sam kod nekoliko liječnika i dermatologa, ali nisu mi pomogli. Jedino što sam dobila od liječnika su jaki lijekovi koje nisam htjela uzimati. Imala sam jak dermatitis.
Kolegica mi je rekla za Kalyu. Stupili smo u kontakt telefonom i objasnila mi je kako funkcionira tretman na daljinu. Ona živi u Švicarskoj, a ja u Hrvatskoj.
Imala sam poštovanja prema takvom tretmanu, ali tretman je bio vrlo ugodan i 1 sat je prošao vrlo brzo. Osjećala sam toplu energiju po cijelom tijelu i vidjela sam spektar prekrasnih boja. Mislila je da mi trebaju 3 tretmana na daljinu.
Nakon samo jednog tretmana kosa je manje opadala i dermatitis se povukao. Na glavi je počela rasti mlada kosa. Dermatitis je potpuno nestao.
Ona je također medij, tj. može doći u kontakt s umrlim osobama. Ja to uopće nisam znala. Moj je brat umro prije 9 godina i nisam se mogla oprostiti od njega. Posljednjih 9 godina postavljala sam si tisuće pitanja i bila sam jako tužna.
U prvoj seansi došla je u kontakt s mojim preminulim bratom. Bila sam u šoku. Od mog brata je dobila informacije koje je samo on znao. Točno ga je opisala i rekla poruku koju sam trebala dobiti. Napokon sam našla mir i tišinu koje sam tražila 9 godina.
Put do ozdravljenja ne vodi samo kroz liječnike i lijekove, već kroz vjeru i energiju čovjeka koji ima Božji dar.
Jako sam zahvalna i sretna.

Sanja


LIFE COACHING

Znate li koji je osjećaj kada stignete na pravo mjesto, točno gdje biste trebali biti?
Ovo je moje iskustvo rada s Kalyom. U prvoj seansi sam je osobno upoznala. Sljedeću seansu ona je bila u Zürichu, a ja sam bila u Berlinu. Svaki savjet koji mi je Kalya dala, koliko god se činilo suptilnim, bio je na mjestu i pomogao mi je osloboditi se emocionalnih blokada koje sam nosila u sebi cijeli život. Što sam trebala učiniti? Opustiti se i vjerovati.
Nakon rada s Kalyom čini se da je sve moguće, promijenila sam način gledanja na izazove, odnose s obitelji, prijateljima, kolegama i konačno napravila korak prema samostalnom radu.
Ipak, najviše od svega sam promijenila način na koji vidim sebe, vjerujem u sebe i sigurna sam u svoj posao. Da, možda zvuči šašavo, ali uistinu se osjećate kao da se cvijet konačno počinje otvarati svojoj pravoj ljepoti!
Riječi ne mogu opisati koliko sam neizmjerno zahvalan da je Kalya ušla u moj život.
Vrlo miroljubivo, vrlo otvoreno i puno razumijevanja. Hvala !

Lea Luisa Strasburger, Berlin


Ponekad ne možemo pronaći riječi, a ponekad moramo razumjeti nekoga tko ne može govoriti. Trudim se biti ambasador svog četveronožnog prijatelja, čistog mužjaka irskog terijera Chucka, i pronaći riječi za njega. Da može govoriti sigurno bi rekao ovo:
“Kalya je pravi prijatelj, ne samo mojoj ljudskoj obitelji, već i meni, i dvaput je stala uz mene.
Jednom sam se osjećao jadno kao pas. Nisam više mogao jesti, a nisam se mogao ni opustiti. Trbuh me toliko bolio da nisam mogao ni leći. Kad sam bio potpuno umoran, moja gazdarica me je morala podupirati da stojim kako bih mogao zatvoriti oči i opustiti se. (X-zrake nisu pokazivale ništa, a doktorova dijeta i tablete činile su se preslabima). Moja očajna gazdarica zatražila je pomoć Kalye. Ona je iz daljine učinila nešto što ne mogu točno objasniti. Kontaktirala je moje biće i za nekoliko minuta bol je popustila. Osjetio sam opuštanje, legao i zaspao. Nakon sat vremena bio sam kao nov i pun životne energije!
Drugi put je bilo moje koljeno. Čašica je već duže vrijeme iskakala iz svoje pozicije, pa sam tijekom trčanja povremeno morao podizati stražnju desnu nogu. Pri spontanom susretu, Kalya je na nekoliko trenutaka stavila svoju toplu ruku na moje koljeno i progovorila mi nekoliko nježnih riječi. To je bilo nevjerojatno dobro! I opet ne znam kako, ali poslije mi je hod opet bio normalan.
Kalya, tvoja blizina, energija i snaga su dobri. Zahvaljujem ti svim srcem (i znam da osjećaš da te grlim u mislima)!

Tvoj prijatelj Chuck